Znavený básník čeká
Na svůj další krásný sen...
Zas a znovu se to stane
Za chvíli skončí dnešní den
Roztoužená kráska
Žhavá letní noc
Nad hřebci bičem práská
Žije svou vlastní moc
Omámený básník
Milujíc cval divokých koní
Prosil:"Buď mou Múzou"
Už chce snít jen o ní...
...a ona mu tiše zašeptá,
"Dokud budeš snít,
budu tvá Múza kouzelná,
že své číše dám Ti pít."
Líbí, milá Beepat... Krásný den :)
19.06.2021 20:17:59 | Emily Říhová