Co tě cvrnkne do..
.
Jsem bledý jak krajina po zimě
tys slunce vetkané do mé kůže
a prší-li vzpomínky zasij mě
rostu kvetu vadnu..(bohužel)
Držím tě za ruku a ta chladne
zítřek mi od včera podivně šeptá
s vyhřátou dekou den putuje za dnem
na cestě žížal strach sezobe pták
A pro tu chvíli kdy se najdeme
ve dveřích letmé políbení
a pohled napotom
Mon amour
Je voyage vers la mer
Prosím vylov mi ze dna ÓM
.
.
Přečteno 193x
Tipy 16
Poslední tipující: gallatea, Emily Říhová, kaše, Iva Husárková, mkinka, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, šerý, Vivien, Frr, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)