APEL Z NOUZÁKU
pánové nahoře nás nabádají
zůstaňte všichni bez rozdílu doma
ale co když jsem v bytě spíše hostem
mám status bohéma
neschopného adaptace
svobodomyslného obyvatele
antického města Roma
s nedostatkem práce
Pozbyl jsem
obživy
Mám pocit tíživý
kde mám tedy být?
můžete mi poradit?
Jsou vůbec otevřené Armády spásy
Umožníte mi spát
alespoň matracích pod železničními mostem
ptám se dost možná posté
protistrana mlčí
a z víček mých očí
kanou
záhy
ach ano
brzy
slzy
FEMINA Z HR
Spustila
Martine to co tady předvádíte je hodno neumětelů
co argumentačně předstíráte je nedůstojné lavírování
špatně hraná alternace - prezentační markýrování
navíc doplněné sambou v kapkách emočního deště
A kdybyste se Martine na hlavu stavěl
roztáčel přede mnou živelný JIVE
já vás do týmu nechci
chybí vám týmové chování
a taky DRIVE
Tak jo chlapče, pojmenování je. A teď hajdy /to říkala babička!/
--
"Čéče", povídá vzdálený soused: "Ta moje ženská založila šicí dílnu, má tam třicet bab. A to neumí přišít knoflík!"
Neblbni, povídám.
"Vona ti má takový heslo: "Dejte mi lidi, já to udělám!"
(a o tom je tenhle Svět)
17.05.2021 12:14:44 | Lesan-2
Lesane díky za filozofický konstrukt, je velmi inspirativní
Drž se mistře jadrných úvah i bohatých zkušeností.
Jsem rád že si můžeme zanotovat v modrých kulisách
Mávám na samotu lesní
17.05.2021 13:47:48 | kudlankaW