Den zkrásní
Dva páni postarší
U stolu vedle sedí
Popíjí, do sklenic hledí
Čile si spolu povídají
Čas běží, pivo se točí
Ty řeči planetu neotočí
Však radost do duší přinesou
Do očí jas
Co naplní den pánů těch dvou
A den zkrásní zas….
Úplně vidím a cítím tu pohodičku, na kterou se těšíme snad úplně všichni :-)
16.05.2021 12:41:38 | Beepat
já také :o)
16.05.2021 13:18:07 | Aramgad
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?