Terapia(hudba léčí)
Anotace: Terapia(hudba léčí)
Hudba je lék který léčí
nemocnou duši vyléčí
můžeš jí poslouchat venku i doma
ve dne v noci stále dokola
Hudba je návyková jak drogy
dostane tě vždy do pohody
já teď podlehla hudbě ze Slovenska
neskutečný talent co pánové mají
uznávejme je i když jsme z Česka
každému kus pozitiva ze sebe dají
Přečteno 120x
Tipy 8
Poslední tipující: Lighter, Iva Husárková, Psavec, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)