Anotace: Reakce na báseň ze sbírky Inventura 37 (P. Satoria).
Sbírka: Chvilky nevšednosti
Probudila mě realita
Sžíravá, černá,
Neodbytná
Zahnala sen
A začala den
Někdo se prostě
neodmítá.
až se zas realita nažere,
hup za snem do postele;)
18.05.2021 10:01:33 | Slav Milo