Vnouček Eda
Edíček náš milovaný
Pánem Bohem darovaný.
Radostí se srdce plní
všem slzy tečou po skráních,
on si spokojeně vrní
při matčiných laskáních.
Táta, máma, děda, babi
cítí vděčnost, dojetí,
taky teta,prababičky
věnují mu objetí.
Díky, Bože, za ten DAR,
bude námi milován !
Krásné a radoSTné
Přeji Edíčkovi hlavně zdraví
vám všem ať máte jen radost
a roste z něj kluk, jako buk.**
Gratuluji ** k té radosti. :)
18.05.2021 16:52:37 | jenommarie