Práce andělů
Mnoho vody teď padá z nebe
to andělé více pláčou
jejich slzy okapy plní
netančí ani radostí neskáčou
i oni v nebi občas smutek mají
i když už šťastní velice jsou
pořád jsou to jen bytosti
s náladou někdy zlou
co oni mají práce
s našimi životy na zemi
uhlídat nás není lehké
jsme neposlušní a zlobivý
Přečteno 130x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)