Anotace: autobiografická Zhudebněno v kapele Chemici Kdo bude chtít, tak to najde na youtube: CHEMICI - V kráteru ps: to "jsme na dně" je samozřejmě dvojsmysl, text není explicitně o nějaké vesmírné odysee, alegorie a hra slov, s hořkosladkým nádechem (12/2014)
...muzika dobrá, texty fajn...;.-)...jen ten zpěvák se nějak ještě nenašel...dost se ztrácí...
21.05.2021 17:34:06 | Marten