Anotace: Už cítím jak se některým zde přítomným básníkům ježí chlupy na těle:-)Nebojte, nejsem Svědek Jehovův, můj vzor je mistr Jan Hus.:-)
Boha si neseme každý v sobě.
S každým Tvým slovem souzním...velmi niterní pro mě....
..ST..
25.05.2021 22:45:25 | Jaruška
"Jak to, že nebe lakomci může něco dát,
že mu obilí, mlýnici, lázeň může dát,
když chudas platí předem i za suchý chléb.
Na takové nebe měl bys nakašlat"
Omar Chajjam,Persie
24.05.2021 13:22:56 | Lighter
...ničemu jinýmu nevěřím...jen že zdraví je to jediný, co opravdu máme...;-)
23.05.2021 21:15:22 | Marten