Letím nízko, letím ztěžka,
a ne zrovna plavně,
o dost níže, než dlí Sněžka.
Letím hubou v bahně.
Letím nízko, letím ztuha,
a ne zrovna plavně.
Tají proč mi vnitřní sluha,
že mě merčí hlavně?
Letím nízko, letím líně,
mozek plný mouru.
Letím nízko, trefím v hlíně
teplovodní rouru.