Mamince
(vzpomínka)
Dnes je to sedm let
a stále se stýská…
pořád stejně,
jako tenkrát…
Bylas nejlepší máma na světě!
Tolik jsi toho pro nás udělala,
tolik obětovala,
tolik lásky rozdala…
Ani jsme to neviděli
v našem dětství, mládí,
nevědomosti…
Vše bylo tak samozřejmé,
i to, žes tu byla…
Je to už sedm let
a stále se stýská…