Anotace: .
Jsme jak spacáky ve vodě:
úplně k hovnu
ale rozumíme si
a to je hlavní pro náš vztah
kolem svítí slunce
a mě sere jeho záře
nesnesu žádnou
- mám kocovinu!
"Promiň, ale..."
víš, že následuje nějaká sračka
a tak rovnou balíš
svůj spacák