Měsíček
Dnes má dcerka krásná maličká,
vzala do rukou bazénovou síťku,
k nebi ji pozvedla a zašišlala:
Je tam měsíček, já ho chytím,
maminko on je asi daleko,
tak já ho sfouknout zkusím.
Foukala a foukala,
až pusinka se jí vzdouvala,
ale měsíček tam stále byl.
Tak bavit ji to přestalo
a běhat se jí zachtělo.
Tu svou světlounkou hlavinku
zase k nebi a měsíci natočila
a slavnostně vesele zavýskala:
maminko měsíček se mnou běží.
Přečteno 193x
Tipy 15
Poslední tipující: Paulín, Dejvis, Emily Říhová, kudlankaW, Marten, Iva Husárková, Psavec, mkinka, Frr, ...
Komentáře (13)
Komentujících (10)