Až.....
Až jednou roztaje sníh v nás a horko nahradí štiplavý mráz,
až zjistíš, že něco máš a to něco, že ztratit nehodláš,
až pocítíš místo ledu zář a v zrcadle uvidíš svou pravou tvář,
až poznáš, že nejsem lhář, a jen já budu tvých dlaní žhář.
Říkáš, že si nejsme souzeni,
láska není jen slast, ale i trápení.
Ty jsi pól a já osamocený rovník,
bohužel k tobě dostane se jen poledník.
Přečteno 156x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Iva Husárková, Vivien, Týna
Komentáře (3)
Komentujících (3)