Anotace: Lesní(velké díky za starostlivost a pečlivost o lesíky patří panu L.Šedivému)
...po těžařích chodí kůrovec...aby další generace vůbec věděli, co znamená slovo "lesní"...
29.05.2021 11:27:29 | Marten
pracovat v lese to je těžká dřina a Ty to dokážeš děkuji za tuhle báseň Kikuško snad dnes do práce nemusíš? měj krásný den :-))
29.05.2021 03:45:31 | Iva Husárková
Ahojky ivuško ne ne vikendy nechodim a co ty jinak až budeš zas na pohodu písni nebo prozvoň
29.05.2021 12:56:01 | kikin87