To si tak
básník judrodivý
všiml
na procházkách kolem Prýglu,
anebo na Bílovicku,
v kraji Lišky Bystro-roušky
či i v dalekém Marvanově (Líšeň)
frajeři největší a nejtlustší
nosí hadry
nyní
s nápisem "Ellesse "
a u toho takovou oranžovou skvrnu
evokující ukouslý pomeranč snad
a ti ještě drsnější
s nápisem
"Pastýřský koláč s mletým hovězím, chřestem a kaší z brambor a batátů"
(psáno jazykem glogalizace dříve jazykem Angličanů ).....
a bez té skvrny optimistické.
Konec hlášení
básnické modní poezie
pardon policie.