Mé srdce touží
Běžet do polí
A naslouchat
Jak vítr tančí
V korunách stromů
Na nebi krouží
Ochucený solí
Stín života
Říkám to už stačí
Je čas jít domů
A zase milovat
Doteky touhy
Ve štěstí prožívat
Vteřiny žít
Jako celé roky
V lásce usínat
Vnímat co je teď
Teď... Teď... Teď
Lidství rozdávat
Člověku ty verše běží..ať s láskou se usíná*;)
30.05.2021 19:58:43 | jenommarie