Anotace: .
Napadaj mě fakt kurva dobrý obrazy
jenže když z toho chci něco udělat
je to jako sázet drahej kamínek
do dřevěnýho kroužku:
je to krásný a mně se to líbí
jenže se to nenosí
ale Honzo da Vinci - JEN DO TOHO-VŽDYŤ JSEŠ VZÁCNĚ SVÉRÁZNEJ SAMOROST - PŘECE BEZ BÁZNĚ A HANY** ST* :-D*
*tak tak tak tak taktaktaktak!*
30.05.2021 20:40:34 | Frr