Sbírka: V krajině
Noc je plná světel
cinkot půllitrů
a letmé záchvěvy lidských těl
do kterých naráží vítr
Skvělá mini, i ten název k ní.
02.06.2021 09:01:02 | Vivien
děkuju, mě se zase líbí název mini, to je fakt skvělý pojem
02.06.2021 19:27:49 | vůně mraků
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?