dnes pri obede
som roztvorila noviny
prorokovali
krásne teplé dni
pred nami
nezdá sa mi to
je 3:23
noc
píšem pri otvorenom okne
list
pre tých
ktorí tu zostanú
ostala mi
skurvená zima
alkohol v mojich žilách
pomáha
na chvíľu
a zrnko po zrnku
dostáva sa do tela
priamo tam
kam to najviac
bolí
je noc
ostala mi skurvená zima
a na chvíľu
sa zdalo
že svet sa začal točiť opäť
tým správnym smerom
.
/počkej do léta/
Zima vie zovrieť aj uprostred leta,
keď srdce sa v záchvevoch bolesti zmieta...
25.09.2021 22:08:13 | gallatea
Mal
Sprostá slova tomu dala správnou štiplavou chuť jako feferonky
A proložit pořádnou vydatnou porci dvěma ohnivými ingrediencemi, to nemůže škodit ba právě naopak
Hodnotím za výborný opus
Ten co je v žaketu
03.06.2021 21:15:14 | kudlankaW
Nic není tak akorát! Ani optimizmu, bytů, kapitalizmu, kurs koruny, kúrovce, lásky, úsměvu, madeirského vína ve spíži - ani rozumné lidské duše.
Musíme si zvykat. Horší by bylo, kdybychom se přestali všemu divit!
Pro mně pěkné verše a Tvůj postřeh... tak akorát*
02.06.2021 01:28:25 | šerý