odpověď
někdy není
jen ticho
společné
naťukává
skořápku ořechu
světelného jádra
chtěla bych jen
přeji si
abyste tam nalezl
útěchu
tak jako kdysi já
spáleniště
ožívá
z popela
sebe sama
slyšíte ten šum křídel?
není to mámení
ani klam
to ticho jen
usedavě čeká
až pozvete jej
dál
někdy až beznaděj
úzkostně
pomalu
svíravě
otevírá
zahradu Getseman
Ano..tak. Milá Zdeni* krásně jsi vyjádřila ty pocity k otevření..pro vše..každá ceSTa něco přináší..a patří tam i ty pochyby..snad aby jsme si i více všeho vážili;)
Opatruj se..ukládám si s dovolením.
08.06.2021 12:04:37 | jenommarie
Ano, možná alternativa, naděje. Pěkné dílko. S lehkostí a myšlenkou, tobě danou.
03.06.2021 00:32:20 | šerý