Až.....
Medvěd 23
------------------------------------------
Až
Orco Vácha
promění
Fantu
ve Sprite
Až
Halík Tomáš
promění
Babiše v
Miladu Horákovou
Až
Kachna
začne vařit
jako Pohlreich
Až
v Blesku
vyjde křížovka
v estonštině
Až
hinduisté se
stáhnou
do útoku
Až
v husitském kostele
uspořádají
turnaj
v sudoku
Až
Jarda Jágr
přestane
hokej
hrát
Až
Filip Topol
povstane
z živých
Až
Papežka
usmaží
pět trpaslíků
na bio žampionech
Tak asi
parciálně
uvěřím,
že jednou
v evoluci
uvěřím