Život jak pochodeň hoří v nás
Nezajímá ho, jaký je den, jaký čas
Chce vnímat krásu, vůně, chutě
Najít protějšek co krásný je a chce tě
Kráčet s někým ulicí
Mít úsměvy na lících
A nikdy nemít čas
Co uvnitř nutil by nás
Nedělat nic, nežít
Nepoznat ten těla neklid
Kdy nevíš co dělat dál
Žij, pak život jak ďábel sám
Dá ti poznat vše a mít
Dny plné zázraků a snít
V těch dnech nekonečných
Plných zázraků
- Život plný zázraků -
Se odehrává každý den.
Osudných těch náznaků,
stačí dobrý čin jeden
a svět může být lepší,
když ho člověk vylepší.
Třeba jen úsměvem,
krásným zpěvem,
naším polibkem :o)
06.06.2021 23:35:44 | Crazymike