chcel by som napísať
báseň
poéziu nočného lesa za mojím
oknom
chcel by som napísať
národnú hymnu
melódiou hrdého orchestra
chcel by som prekladať
francúzske poviedky autorov
miestnych kaviarní
za oknom
však nič nevidím, lebo je tma aj v mojej
hlave,
neviem ako sa píšu hymny a na
certifikát z jazyka
mi sadajú pavučiny.