Královna
Anotace: Královna(mamko budeš jí napořád miluji)
Královnou jsi pro mě byla
a zůstáváš dál
že jsi se mnou roky vydržela
občas jsem byla prostě svá
je mi to moc líto
často si to přiznávám
tvá duše stále ví to
že nechovala jsem se nejlíp
sama teď uznávám
často hledím nahoru
jestli tě tam uvidím
že si mě správně vychovala
za to ti patří ten největší dík
Přečteno 151x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Marten, mkinka
Komentáře (10)
Komentujících (5)