Anotace: Žít tady a teď...lehce se to říká ,ale srovnej si to v té hlavě...:-)
Nevím nic….
Nevím co bude za hodinu ,zítra za měsíc.
Nevím nic.
Jen jedno vím jistě.
Jsem tady a teď …na tomhle místě.
Nebudu řešit co bude za měsíc… zítra.
Chci si jen užít každého jitra.
Každou kapičku deště
Paprsků slunce
Spadlého listí
I studené ruce.
Lásku dát i zažívat,
spánkem milosrdným usínat
a mít důvod se usmívat.
Nevím nic ….
Jen tohle vím ,že chci a možná chci i víc….
Tvůj životní postoj se mi líbí a plně se s ním ztotožňuji.
Jsou takoví co žijí v minulosti..nebo stále jen plánují budoucnost....a přicházejí o krásné okamžiky současnosti.
11.06.2021 23:25:13 | Jackyl
Moc krásně napsané! O:)
Povzbudivé a motivační, teda, alespoň pro mě :D :-)
11.06.2021 21:25:58 | Tessa98