Bublinky jsou magie,
co se ti v mysli rozlije.
Je čarovná a mocná zároveň,
ta magie je hodna královen.
Po sklence se mágem stáváš,
tancuješ a formule své odříkáváš.
Oči jiskří v žáru svíček
a prsty tvé dotýkaj se víček.
Již nejsi v našem světě,
kde toužil by si po osvětě.
Teď toneš v řece vína burgundského
a nevíš, co je na tom kouzelného.
Každá magie má svou daň,
která drtí v místě ran.
Toužil bys vše vrátit zpět?
Odlož sklenku a jdi vpřed.