Dobrá zpráva,
špendlík na jméně
Pod ním strom
v úžasné přeměně
V čistých peřinách sůl
Když ranní rosa,
utopila smůle hůl
Stekla z louky
unaveného těla,
v další vteřině
tvá tváře zrůžověla
Do života pohlednici
Poslala jsi...
silnější jsi
na kramflecích
Báseň růží, ženy když mají boty na kramflecích, kráčí ladně a sebejistě a směle jdeme, kamarádství nás tak posílí a jasně ano, líbí se mi.
13.06.2021 10:30:03 | J's ..
Ano, v životě člověk potřebuje taky víru v sám sebe.
Důvodů se najde až, až...
Jsem ráda že líbí...:)
14.06.2021 00:06:11 | Isla
Mám radoST s tebou milá Olinko*
Ať je stále silnější a nabírá sílu i energii**:);) hodně zdravíčka
12.06.2021 14:49:22 | jenommarie