Palmovka.
Jedna hodina ráno.
Bolo to už dávno,
čo tvoje ruky
objímali môj pás.
Chcem to
zas a zas
tvrdo až nadoraz,
surové emócie
každého z nás.
Karlínske námestí
Odhodím tu
všetky svoje starosti.
Opojná moc
závislosti.
Florenc
Zazvonil zvonec
a rozprávky je
nadobro koniec.
Masarykovo nádraží
Srdce mi aj tak
po tvojom dotyku
zabaží.