Sú chvíle ktoré idú mimo mňa,
sú veci ktoré idú mimo mňa
ľudia, vzťahy
ktoré idú mimo mňa
názory, intrigy
urážky, posmešky
nepoviem ti odkedy
ani prečo
proste to prišlo
Značky idú mimo mňa
mňa nezaujíma
čo sa nosí,
nevyhľadám tie mená
ale čo si,
nosím len to
v čom sa cítim
príjemne
značka- neznačka
toto skutočne ide
mimo mňa
Sú chvíle ktoré idú mimo mňa
sú veci ktoré idú mimo mňa
politika ide mimo mňa
skeptici idú mimo mňa
ja viem že
sa človek dokáže dotknúť sna
tak bež
odhovárať niekoho kto to bude s tebou papať
tak bež
za niekým kto bude podľa teba skákať
ja to nie som
komenty ktoré píšu samozvaní znalci
pod všetky tie články a aj články samotné
smutné, kopírované, žalostné
tak pochop
nemám čas na to čo ma nezaujíma
to všetko ide vážne mimo mňa
To čo určuje hranice ide mimo mňa
to čo drží pri zemi ide mimo mňa
lebo zatúžil som rásť
a som vďačný že dokážem mať rád
aj keď teraz zniem
že živým veľký nezáujem
ale skutočne nemám chuť
kŕmiť myseľ burinami
nežijeme aby sme len postávali na štarte
ale aby sme kráčali a tvorili
želám si aby sme silu mali
a stále verili
našim snom,
želám si aby sme silu mali
a stále verili
našim snom...
Záleží mi na tom
aby sa láska,
aby sa smiech šíril svetom,
záleží mi na tom
aby sa láska,
aby sa smiech šíril svetom...
Jsou chvíle které se láskou dotknou,
těm otevírám náruč svou,
pak takové které plné zloby jsou,
ty i mimo mě jdou...
Krásný den, Davi :)
20.06.2021 10:49:34 | Emily Říhová
Když přijdou ty chvíle, ve kterých člověk rezignuje. Nic nezmůže, proti proudu.
Co může ale, je neztratit sám sebe . Pěkně jsi vše vystínil Davide... :)
obzvlášt to, co bychom vidět měli ale nevidíme.
14.06.2021 00:37:07 | Isla
Pěkně, Dávide, chvilku to připomínalo nějakou písničku od Stinga :o) Toto by mělo záležet všem, aby dobro bylo v nás a nezaniklo v tom zlu, které kolem nás je. Drž své světlo a opatruj ho :o)
13.06.2021 21:51:59 | Crazymike