jsme stejné. a chudák Britík trpí ještě víc. taky mi psal Protos, že mají v práci 37 plus... blll... velebnosti, hnus. :-))
20.06.2021 04:17:11 | Iva Husárková
Když v šortkách muž nemá hnáty křivé a mají ženy tělo ze soustruhu. Nač plísnit horké léto, a právě toho druhu?
Před zimou se neukryji, však před paprsky najdu stín
slunce je má vroucí vášeň
zima usmrkanou milenku mi dělá... z té mám jen splín.
19.06.2021 16:12:21 | šerý