Léto bez omezení
Anotace: Léto bez omezení
Léto v plném proudu
na sebe dáme nejnovější módu
aby na nás všichni pěly ódy
nezapomeň se napít čisté vody
v tomhleto období nutný režim pitný
pro krásnou pleť pro naše tělo nezbytný
na osvěžení točené zmrzliny kopce
žádné mini kopečky ale pořádné porce
žijeme jen jednou proč si nedat
jak snadné je v maličkostech štěstí hledat
Přečteno 169x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, šerý, Psavec, Protos1182, Iva Husárková
Komentáře (5)
Komentujících (3)