Idem bez cenzúry,
bez cenzúry
nadávam ale
nemusím to dávať do básní
bez cenzúry,
kráčam bez cenzúry
snívam,
smejem sa,
teším sa
bez cenzúry
žijem,
milujem
užívam si to korenie
korenie žitia
láska, smiech, iskra
v očiach a umenie
Bez cenzúry
vstúpil som
do sveta literatúry
bez cenzúry
začal som
myslieť
vyslovovať otázky a hľadať odpovede
lebo zatúžil som letieť
Som rád že som neprestal
a nenapísal svoju poslednú
som rád že môžem byť
s vami aspoň cez písmenká
vážim si to všetko,
vás, vašu podporu
ďakujem že mi dokazujete
že to naozaj zmysel má
je svetlo tam kde bola predtým tma
a už nezhasína
nemusí to byť drina
keď chce byť človek šťastný
za túto emóciu,
za tento pocit som vám vďačný