Lehce nadějné... zajímavé bezesporu
21.06.2021 06:31:18 | MonoGame
Niektore supravy na kolajniciach maju svoje caro, ci uz moderne, alebo tie lahko opotrebovane:)
A tie kravicky. Ako s lahkostou putuju za dobrou pastvou... :)
Minule som premyslala, ci im lerny les pripomina hlavky brokolice.
21.06.2021 06:04:59 | maryshka008