Voďenka
Anotace: Voďenka(krátká stvořena teď v práci)
Začala padat z nebe voďenka
zaraduje se nejedna žabí rodinka
to bude v rybníku veselí
kvaky kvak kvak den celý
zahrádkáři děkují tam nahoru
že nepřijdou o svou letošní úrodu
Přečteno 172x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, mkinka, Marten
Komentáře (2)
Komentujících (2)