Proč se mé básně,
vtipy, recepty a postmoderní statusy
Proč mé básně
nikdo nakrásně
Proč má Ewa Chobot tolik úspěchů
u žen , strážníků a nebinárníků?
Proč jsem tak
laškovně hubený?
Nevím
Proč už nesním
aspoň tři uzená kolena
v restauraci Pod Radničním kol(en)em ?
Proč tak kecám i v Nedělu, Milane ?
Proč v den
sváteční
v televizoru
nastalo nedávání
erbovního pořadu
po němž národ
lačnil a lační :