koľkokrát som bola
stratená
v lese
na najvyšších bodoch
našich hôr
na miestach
kde ma nikto nemohol nájsť
na okrajoch
pomyselných priepastí
na hranici
medzi životom a smrťou
/zabudnúť/
pomedzi vysokú trávu
dennodenne utekám
od všetkého
od všetkých
/od teba/
neustále
sa snažím napraviť
zlé rozhodnutia
zlé
skutky
a keď už dúfam
a keď už verím
že som už na všetky rany
konečne zabudla
opäť a
zas a
kurva vždy
v tej chvíli
zavoláš
/a moje srdce
sa neustále na teba
pýta/
.
TakiSTo teraz si ma kur.. dostala!
Bukowski byl mal z Teba dobrý pocit možno- isteže
09.07.2021 00:28:40 | kudlankaW
Tobě se to děje taky? Díky, za sdílení! Teď už vím, že nepadám sám skrz ty mraky...
28.06.2021 05:58:10 | MrPterodaktyl