žijeme ve světě pohádek
výhradně my drzí hlupáci
jsme děti gejmící ve fikci
které nemají co na práci
nejspíše nikdy nevylezeme
do reality dospělého světa
kde slunce ustoupí obzoru
a kde verš je jenom věta
neboť náš svět je neživotný
neomezen životem či smrtí
hrajeme v něm multigame
kde náš skill všechny zdrtí