Mám jeden taký plán-
žiť život ktorý mám
najlepšie ako viem
tešiť sa z toho nádychu
to čo mám- prisahám,
nedovolím si vziať
lebo mám taký plán
žiť život ktorý mám
najlepšie ako viem
po boku humoru,
lásky a umeniu
mám jeden taký plán
byť šťastný
preto som Dávid a nie pán
vykanie mi,
to prosím nepoznám
chcem byť šťastný
a šíriť radosť ďalej,
plniť si tie sny
a povzbudiť
mám len jeden taký plán
žiť život ktorý mám
najlepšie,
najlepšie ako viem
bez hanby z toho
ako myslím, vyzerám,
cítim, počúvam
mám jeden taký plán...
Tak tomu říkám krásný plán,
kéž mnohými je následován... :)
Krásný den, Davi :)
09.07.2021 20:19:46 | Emily Říhová