Ranní
A pták jediný hlídač,
uprostřed korun stromů
rozvlněných ranním větrem
Zpívá
jakoby věděl o čem ...
sny mrtvých vykrajují z ticha obrazce
A pták jediný hlídač
nedokáže mlčet
uprostřed korun stromů
jeho oko
neví kam se dívat dřív...
Přečteno 163x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)