Vstříc temné noci
Noc malovala černým uhlem,
jímž ztmavla nebeská plátna
jen barvy rozlily se na zem
a celá malůvka zdá se špatná
Mrtvé ticho,jež tu vládne
svíralo mne pevně v moci
tma,jak podzimní list spadne
spěcháme domů vstříc noci
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)