jednou schválně
oblík jsem se
do Tvý kůže
a rázem strnul údivem
co všechno jenom
křehká žena zmůže
když na dně prázdný vázy
u postele
jí zbydou nejvejš trny
z kdysi darovaný růže....
Jiříku, k tomu nemám slov, úplně jsi mi vzal dech ......děkuji Ti
04.07.2021 11:12:09 | Nikita44
tak to jsem mile překvapen, obával jsem se, že z týhle mý "basně" budeš spíš rozpačitá ..:-D*
04.07.2021 13:12:26 | Frr