Propouštím světlušky
ze svého srdce
světlušky jejíž lucerničky
byly hvězdy
V době kdy jsem nosil po kapsách nebe
a smál se..
Zítra ty hvězdy budou zase svítit
směrem k osamělým srdcím...
Propouštím světlušky
tancující v mém srdci noční tanec
to ony byly mým srdcem,
které promění se už jen
ve stříbrný hvězdný prach
posype
svět..
a čtyři stébla trávy...