Holčičko rosteš do krásy
za nedlouho budeš dospělá
už teď ti typují osmnáct
jak si ve všem vyspělá
je ti čtrnáct a kousek
maminka je na tebe pyšná
jak z jejího malého miminka
vyrostla tak krásná slečna
říkáš jí denně ty slova dojemná
si pro mě vším mami miluji tě
těším se na každý den
kdy ti dám polibek a obejmu tě