Mistra Jana po svém
Prestadium prázdninového rána
Čímpak je zvláštní?
Snad jen tím
že je připomínkou mistra Jana
A tak valná většina Čechů
dala vale svému cechu
Živobytí u verpánku
Uhlí už není dobýváno
Ba ani stříbro v Kutné
za to se těží kryptoměny
V horkém vánku
Starší z nás nad mázem piva
mohou i v tento den obdivovat ženy
Každý sám - hezky na zahrádce venku
Jene věz
že ani po všech těch staletích
neklesla obliba šenků
Přečteno 175x
Tipy 19
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, Pamína, mkinka, Lighter, Vivien, Marten, Psavec, Frr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)