času poskrovnu
nechci jím plýtvat
stejně tak slovy
každý nový den
volá po lásce
k bližnímu svému
takové jho netíží
jen se mu oddat
oddat se mu
zítra tě znovu potkám
v očích budeš mít strach
já však neuhnu
neodejdu
srdce ti otevřu
branku ke světlu
půjdeme spolu
,, ...neboť ten, kdo sebe dává, přijímá,
kdo na sebe zapomíná, nalézá,
a kdo umírá, povstává k věčnému životu... ´´
( z modlitby sv.Františka z Assisi)
Ano, jsem bytost z lásky. Zastav... dám ti kus ze sebe.
Ovoce lásky na každý den*
06.07.2021 23:42:09 | šerý