Dcera
Anotace: Ty nikdy dokonalé dcery svých tak dokonalých otců
Vysněný syn
co nekonal se
a místo něj jen
zpackaná náhražka
Nedokonalá dcera
tak dokonale zkažená
Hříčka přírody
plivnutí do tváře
Pyšného otce
Teď vídá
Každý den
Zklamání
V jeho očích
Každý zkurvený boží den
A tajně sní
O objetí
slovech mám tě rád
Jsi silná a vždy jsi byla
Ale
Každé ráno se znovu
Probudí
Tak čeká na nekonečnou noc
Přečteno 129x
Tipy 4
Poslední tipující: Sstano, mkinka, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)