Hudba hrá,
v srdci hrá
keď pýtaš sa ktorá
ja ti odpoviem
tá naša
od mexika
do egypta
všade kde
pohnem sa
hudba hrá
aj keby delil nás
ten oceán
viem že
nie som sám
lebo v srdci hrá
tá naša
kvôli nej
si pri mne stále
kvôli nej zdá sa
že si na dosah
Hudba hrá
a keď hrá...
Hudba hrá
a keď hrá
treba zavrieť oči
a len počúvať
čo skrýva sa v nej,
čo prezradiť nám chce
svojim bitím
hudba hrá,
v srdci hrá
keď pýtaš sa ktorá
odpoviem ti tá naša,
tá naša...
Když ta vaše tiše zní,
víš, že jsi jinde... s ní...
Krásný den, Davi :)
20.07.2021 19:03:24 | Emily Říhová
Ďakujem, krásny deň aj tebe Emily :) teda.. momentálne večer ale teoreticky je večer len časť 24 hodinového dňa takže aj prianie pekného dňa je asi stále aktuálne :D
24.07.2021 23:32:43 | Dávid