V objatí
sa nič nestratí
v objatí
ja a ty
nájdení,
nájdeme
čo priznať
si nechceme
keď sa bojíme
pozrieť si
do očí
a hľadať v nich-
tých iskričkách
nádeje
v objatí
sa nič nezatají
v objatí
človek pocíti
čo je skutočné
smutné aj radostné,
odvážne
žiadne nie je rovnaké
vážne nie
ukryme navzájom
v objatí
jeden druhého
V tvojom objatí
cítim sa slobodný,
chránený, spokojný
v našom objatí
len my a nik iný...
Kde častým hostem je objetí,
tam mnohé hádky se vytratí...
Krásný den, Davi :)
23.07.2021 23:55:56 | Emily Říhová